XPEL Ultimate™ lakbescherming!

De XPEL Ultimate™ lakbeschermingsfolie is een vrijwel onzichtbare urethaan folie die uw lak beschermt tegen:
steentjes – insecten zuren – zout – olie – grind – boomsappen – vogelpoep en Magnesiumchloride.

Door gebruik te maken van de XPEL Ultimate™ lakbeschermingsfolie is uw auto beschermt tegen krassen en beschadigingen, hierdoor wordt het uiterlijk en de verkoopwaarde van de auto aanzienlijk verhoogd.

Geen onderhoud en 10 jaar garantie met XPEL Ultimate™!

De XPEL Ultimate™ lakbeschermingsfolie wordt geleverd met een garantie van maar liefst 10 jaar op helderheid en verkleuring! de XPEL folie is de transparanste lakbeschermingsfolie, dit komt onder andere door de sinaasappelstructuur van folie, hierdoor is de folie vrijwel onzichtbaar en blijft onzichtbaar! Door vogelpoep, luchtvervuiling en ander vuil zal de XPEL Ultimate™ lakbeschermingsfolie NOOIT verkleuren.

De folie is tevens UV-doorlatend, dat betekend dat alle onderdelen van de auto evenveel verkleuren en er na het verwijderen van de folie geen kleurverschil te zien is op de geplakte onderdelen en de niet geplakte onderdelen.

Het is niet nodig om de Ultimate™ lakbeschermingsfolie speciaal te onderhouden, het normaal wassen en waxen van de auto is meer dan voldoende om jaren plezier te hebben van de beschermingsfolie. Door de gepatenteerde lijmlaag is het mogelijk om de folie na jaren gebruik zonder lak beschadigingen te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat het uitermate geschikt is voor langdurig gebruik.

Waarom XPEL Ultimate™ lakbeschermingsfolie?

Hierboven hebben we al aanzienlijk wat voordelen van de lak beschermingsfolie genoemd, maar voor dit fenomeen kan de auto liefhebber niet meer om de XPEL Ultimate™ lakbeschermingsfolie heen. De folie is namelijk zelf helend! De geavanceerde transparante toplaag heeft een herstellende functie, fijne krasjes verdwijnen vanzelf. Hieronder hebben wij een video geplaatst om de werking te zien van de zelf helende folie.

Bent u overtuigd van de kwaliteit van XPEL Ultimate™ lakbeschermingsfolie? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of eventuele vragen omtrent het product!

Wij leveren meer dan Alleen lakbeschermingsfolie, ook zijn wij leverancier van meguiars onderhoudsproducten voor uw auto, maken wij mooie opvallende kwaliteit carwraps en houden wij ons bezig met cardetailing! Ook hiervoor kunt u contact met ons opnemen en naar de mogelijkheden te vragen.