Het onderhoud aan uw carwrap

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw carwrap dient de wrap goed onderhouden te worden. Hiervoor hebben wij verschillende producten en diensten in ons assortiment. Door gebruik te maken van de juiste producten kunt u veel langer van uw carwrap genieten en blijft de wrap er als nieuw uit zien!

Wat bieden wij aan als onderhoud voor uw carwrap?

Wij bieden een speciaal samengesteld pakket producten aan van ondermeer Mequiars en Chemical Guys, deze producten zijn speciaal voor het onderhouden van de carwrap. Door uw wrap te onderhouden en te wassen met deze producten zorgt u ervoor dat de porienen van de wrapfolie niet verstopt raken met vuil. Hierdoor behoud de carwrap de ultieme kleur en matte / glanzende uitstraling. Deze producten zijn al beschikbaar vanaf € 23,99 inclusief BTW.

Voor de complete productenlijst klikt u hier: Productlijst

Welke diensten leveren wij om uw carwrap te onderhouden?

Wij van wrap-masters.nl kunnen u het complete pakket aanbieden, een nieuwe wrap met daaroverheen een goede aangebrachte water en vuil afstotende laag die vergelekijken kan worden met de werking de verenpak van een eend. Water en vuil glijdt letterlijk van de auto af! Door gebruik te maken van deze laag hoeft u de auto nauwlijks nog schoon te maken. Wij raden wel aan om jaarlijks deze laag te laten bijwerken zodat dit zijn werking behoud.

Wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op of kijk even bij de FAQ, misschien staat uw vraag hier al tussen!