Car wrap, wat is dat eigenlijk?

Een car wrap is het aanbrengen van een folielaag over de bestaande laklaag van een auto. Dit kan uitgevoerd worden op bepaalde onderdelen van een auto zoals: motorkap, dak, spiegels of een complete wrap. Wij van wrap-masters.nl zijn de specialist voor het uitvoeren van uw nieuwe car wrap! Een car wrap kan dienen als lak bescherming, verfraaiing of als reclameobject.

Wat is er allemaal mogelijk met car wrappen?

De mogelijkheden bij het carwrappen zijn eindeloos, of het nou gaat om een glans, metallic, matte of chrome uitvoering er is heel veel mogelijk, indien de gewenste kleur er niet is of je zou graag een custom made print willen, dan ontwerpen en printen wij dit! hierdoor is bijna alles bij ons mogelijk!

Wilt u meer weten over de producten en beschikbare kleuren? Hieronder hebben wij een aantal pdf bestanden geplaatst met brochures en productbeschrijvingen.

 • 3M 1080 wrapping film brochure: klik hier & 3M 1080 wrapping film productbeschrijving: klik hier
 • 3M 1380 wrapping film brochure: klik hier & 3M 1380 wrapping film productbeschrijving: klik hier
 • Avery Supreme wrapping film brochure: klik hier & Avery supreme wrapping film product beschrijving: klik hier

De voordelen van een car wrap

Er zitten een aantal grote voordelen aan het wrappen van je auto, boot, scooter of ander gewenst object.

 • Veranderen van kleur, snel en goedkoper als geheel spuiten van de auto.
 • Hogere restwaarde indien een nieuwe lease auto gewrapt wordt, met een gehele car wrap blijft de onderliggende laklaag namelijk geheel intact, na 4 jaar komt er dus een geheel nieuwe lak tevoorschijn.
 • Door onderdelen van je auto zoals: spiegels, dak of motorkap te laten wrappen kan je goedkoop je auto personaliseren.

  Waarom je zou moeten kiezen voor wrap-masters.nl bij een nieuwe car wrap!

  wrap-masters.nl maakt gebruik van alleen de beste merken zoals 3M en Avery Dennison. Dit zijn producenten die speciale wrapping films maken die gegarandeerd jaren mee gaan, zowel qua lijmkracht als kleurechtheid. Bij het wrappen van een auto is het van belang dat dit vakkundig en professioneel gebeurt. Wij van wrap-masters.nl hebben meer dan 30 jaar ervaring en mogen met trots zeggen dat wij 3M preffered car wrapper zijn. Een 3M preffered car wrapper is een professioneel carwrap bedrijf die ultieme kwaliteiten levert die 3M waarborgt, Alleen de beste car wrappers komen in aanmerking voor dit certificaat, bij hen weet je dat de car wrap het gewenste resultaat behaald.

  Benieuwd naar onze afgeronde projecten? klikt u dan hier!