Ben je op zoek naar car wrap folie? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wrap-Masters.nl heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de sign branche en is enthousiaster dan ooit. Car wrap folie is uitermate geschikt voor het beschermen van de lak van je auto. Wil je meer informatie over de folie, of wil je prijzen opvragen voor folie voor jouw auto? Neem contact met ons op, Wrap-Masters is je graag van dienst!

Neem contact op >

Wat doen wij?

Wrap-Masters.nl is gespecialiseerd in car wrappen en het aanbrengen van wrapfolie. Car wrap is het aanbrengen van een laagje folie over de bestaande laklaag van een auto. De folie kan aangebracht worden op bepaalde onderdelen van de auto, zoals de motorkap, het dak, de spiegels, of over op de complete auto.

Car wrap folie is een beschermingslaag die op de auto wordt aangebracht. Dit heeft een aantal voordelen:

– Het aanbrengen van car wrap folie is goedkoper dan het laten spuiten van de auto.
– De folie kan gemakkelijk weer verwijderd worden. Het grote voordeel hiervan is dat na het verwijderen van de folie een geheel nieuwe lak tevoorschijn komt.
– Het is mogelijk om bepaalde onderdelen te laten wrappen. Zo kun je de auto goedkoop laten personaliseren.

XPEL Ultimate™ Lakbeschermingsfolie

Een voorbeeld van onze car wrap folie is de XPEL Ultimate lakbeschermingsfolie. Deze folie wordt geleverd met 10 jaar garantie op helderheid en verkleuring. Het voordeel van de XPEL lakbeschermingsfolie is de onzichtbaarheid van de folie. Ook is de folie UV-doorlatend zodat er geen kleurverschil kan optreden.

Waarom kiezen voor car wrap folie van de Wrap-Masters?

Wij willen altijd het beste resultaat voor elke auto. Daarom maken we gebruik van professionele merken zoals 3M en Avery Dennison. Met trots kunnen we zeggen dat we 3M preffered car wrapper zijn! Wil je meer weten over onze diensten? Of wil je folie laten plaatsen op jouw auto? Neem dan contact op met één van onze medewerkers!

3M Preferred Car Wrapper

De wrap-masters gebruiken 3M car wrap folie

In de onderstaande video zie je de werking van het aanbrengen van de XPEL Ultimate lakbeschermingsfolie.

Neem contact op >